Febrer 2022. Núm. 12

Observatori local

Estrenem webs municipals

Nou web de Montgat

Nou web de Montgat

Dos municipis de la demarcació han estrenat web institucional les últimes setmanes gràcies al suport de la Diputació: Artés i Montgat.

Aquests nous webs tenen una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l’objectiu de prestar serveis de forma més eficient a la ciutadania i assegurar el compliment de la normativa vigent en termes d’accessibilitat, Administració electrònica i transparència. 

La creació dels portals institucionals comprèn l’anàlisi de continguts, la identificació dels mòduls necessaris de publicació i tramitació (seu electrònica, perfil de contractant, tauler d’anuncis, etc.), la posada en funcionament del portal i el seu manteniment.

La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. La presència institucional a Internet és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Febrer 2022. Núm. 12

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona