Gener 2022. Núm. 11

Observatori local

Promovem la governança de les TIC

Wutzkohphoto / Shutterstock.com

Wutzkohphoto / Shutterstock.com

L’Ajuntament de Casserres ha rebut assistència tècnica per a la governança de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), gràcies al recurs del Catàleg de serveis. 

L’Ajuntament de Casserres ha rebut una diagnosi tecnològica gràcies al recurs tècnic de suport als municipis «Governança de les TIC», que es pot sol·licitar a través del Catàleg de serveis de la Diputació.

L’objectiu de les diagnosis tecnològiques és elaborar una anàlisi de la situació actual dels ajuntaments tenint en compte els recursos TIC disponibles, el model de treball i els projectes i iniciatives en curs. Amb les conclusions extretes, es dissenya un pla de millora que conté un conjunt d'actuacions per prevenir problemes, corregir tendències i millorar l'àrea TIC. Com a novetat en aquest tipus de projectes, el pla de millora incorpora un seguit de recomanacions per establir un entorn tecnològic de teletreball segur.

El suport del recurs «Governança de les TIC» es pot concretar, com en el cas de l’Ajuntament de Casserres, en diagnosis i inventaris dels recursos TIC;, en plans directors orientats a assolir els objectius estratègics dels ajuntaments;, en diagnosis per a la renovació de la infraestructura de xarxa d’àrea local a les seus municipals, o bé en assistències per a elaborar plecs de clàusules tècniques.

La Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius promou la governança de les TIC per ajudar els ajuntaments a planificar i gestionar eficientment els seus recursos tecnològics. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Gener 2022. Núm. 11

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona