Novembre i desembre 2021. Núm. 10

Observatori local

Disponible el monogràfic sobre la temporalitat a les plantilles dels ajuntaments de la xarxaCORH

Imatge: freepik.es

Imatge: freepik.es

S'acaba de publicar el monogràfic sobre la temporalitat a les plantilles dels ajuntaments de la xarxaCORH

Aquest és el darrer projecte que s’ha treballat en el marc de la xarxaCORH, l’espai presencial de la Comunitat de Recursos Humans, amb l’objectiu d’oferir un diagnòstic exhaustiu i personalitzat sobre el grau d’estabilitat i de temporalitat a les plantilles dels ajuntaments més grans de la província, i facilitar als responsables de recursos humans la presa de decisions estratègica mitjançant l’anàlisi dels resultats i la comparació amb altres ajuntaments.

De fet, aquesta monogràfic aporta informació detallada, contrastada i validada pels màxims responsables de recursos humans de 54 ajuntaments de la xarxaCORH sobre l’índex de temporalitat, l’índex de consolidació i el percentatge de places vacants no cobertes de les plantilles analitzades.

Aquest diagnòstic precís i concret esdevé especialment necessari en un context en què els ajuntaments (i la resta d’administracions públiques) es veuen abocats a adoptar mesures organitzatives dràstiques per corregir i prevenir els elevats índexs de temporalitat de les plantilles. La planificació estratègica dels recursos humans s’erigeix, doncs, com la peça clau i necessària per vertebrar aquest procés. 

Així doncs, en relació amb aquest projecte, teniu a la vostra disposició:

A banda d’aquests recursos, els ajuntaments participants en el projecte han rebut un diagnòstic personalitzat sobre la temporalitat de la seva plantilla.
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Novembre i desembre 2021. Núm. 10

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona