Novembre i desembre 2021. Núm. 10

Notícies

El quadre de comandament SeTDIBA està en producció en més de 90 ens locals

Mostra d'un quadre de comandament SeTDIBA

Mostra d'un quadre de comandament SeTDIBA

El quadre de comandament és una eina que permet als ens locals fer el seguiment de la tramitació diària de manera autònoma i assegurar que es mantenen en nivells òptims de digitalització. 

El 25 de novembre passat, el Gabinet d’Innovació Digital de la Diputació de Barcelona va presentar el quadre de comandament SeTDIBA, el qual permet, d’una banda, detectar dificultats en la gestió i tramitació diàries, com l’acumulació d’expedients en unitats de treball o la seva caducitat; i de l’altra, prendre el pols al grau de digitalització dels ens locals en tant que visualitza la seva evolució en la relació telemàtica amb empreses i altres administracions (que són subjectes obligats en la relació telemàtica). 

Aquesta acció és la primera de les tres fases del desplegament del projecte de creació de quadres de comandament SeTDIBA. La fase següent, prevista per al primer trimestre de 2022, incorporarà un visor per a càrrecs electes, que mostrarà dades per copsar tant l’evolució de l’ajuntament com la seva situació respecte a ens locals de característiques poblacionals similars o del seu entorn territorial. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Novembre i desembre 2021. Núm. 10

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona