Notícies SeTDIBA - Juny 2024
 
Anar a dalt

Ens local TOP

Aquest mes hem analitzat els ens locals que fan menys notificacions incorrectes. Recordeu que les e-notificacions fallen quan s'excedeix el pes dels adjunts, les dades de la destinatària no són correctes o posem títols llargs. Us recomanem que tingueu en compte aquestes condicions que requereix e-Notum per aconseguir que la notificació s'enviï correctament a la primera. Els ens més destacats en aquest àmbit han estat…

 

Anar a dalt

Destaquem

La Diputació de Barcelona ofereix una nova joia al seu catàleg de serveis: un recurs dedicat a la promoció del canal electrònic, l'accés a la informació pública i la transparència. Aquest nou recurs pretén que les administracions impulsin el canal digital i s'aconsegueixi una ciutadania encara més conscienciada i participativa. No deixis escapar aquesta oportunitat de ser part d'una ciutadania smart.

Amb el nou recurs al catàleg gestionar les Sol·licituds d'Accés a la Informació Pública més fàcil no podrà ser. Aquest recurs ofereix diagnosi de l'ens, fluxograma i model de notificacions amb comunicació clara. Ja està disponible. Demaneu-lo, ja! Més informació i models a la comunitat virtual de transparència.

Anar a dalt

Sabies què?

Infografia de valoració Infografia de valoració

Infografia de valoració

Infografia de valoració

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta Setmana del Govern Obert! Han estat uns dies de molts continguts i moltes activitats. Esperem que us hagi estat de profit i que us hagin agradat les activitats i el contingut que hem preparat. Aquí teniu un petit resum de la setmana. OGW: fins l'any que ve!

Podeu rebutjar-la! Està clar que només es poden rebutjar aquestes entrades en casos molt concrets. Voleu saber en quins casos i quina afectació té si accepteu o rebutgeu una tramesa? Doncs, no us perdeu aquesta pregunta freqüent. Davant qualsevol dubte escriviu-nos!

Des del 18 de juny podrem gaudir de la nova implementació del CAOC: la versió MUX 3.0 del seu registre unificat. Aquesta versió proporciona eficiència i fiabilitat. Millora substancialment la comunicació amb l'inclusió automàtica de detalls com el correu electrònic, el telèfon i la resposta de l'interessat en el registre d'entrada i moltes avantatges més!

Anar a dalt

Et recomanem...

L'ús intensiu de dades us permetrà obtenir resultats tan espectaculars com un castell de focs. Si, a més, aquests resultats es plasmen de manera vistosa, pot resultar impactant pel destinatari final. Per això, compartim amb vosaltres uns quants recursos que us ajudaran a aconseguir aquest efecte explosiu!

 

Gràcies a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la relatora que els va acompanyar en aquesta parada, Magda Lorente, vam poder endinsar-nos en el seu projecte innovador "Més enllà de les dades obertes". Voleu conèixer de prop en què consisteix? Us recomanem l'article que la relatora va elaborar amb tota la seva atenció i dedicació sobre aquest projecte.

Anar a dalt

Agenda

Al juny tindrà lloc a Madrid el XIV Congrés CNIS. Tot està llest per a una edició molt especial, destinada a impulsar la Innovació Pública fent costat a més d'un miler d'assistents de tots els nivells de les administracions. El 26 de juny se celebrarà la gala de l'entrega de premis. Més informació d'aquest esdeveniment?

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X