Notícies SeTDIBA - Maig 2024
 
Anar a dalt

Ens local TOP

Presentar les factures telemàticament a través de l'e-Fact no només és una obligació legal, sinó una manera eficient de millorar la gestió i transparència. Per facilitar aquesta tasca, recordeu que teniu el servei Fem-ho fàcil, dissenyat per guiar a qui ho necessiti a presentar les factures sense complicacions. Quins són ens guanyadors?

Anar a dalt

Destaquem

La Meritxell Vargas i l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ens van oferir un dels projectes més potents i innovadors de l'ens: “Simplificació i digitalització dels expedients d'ajuts socials”. Ens va encantar. Vols saber més d'aquesta parada de la Caravana d'Innovació Digital? #seguimenruta

En veure els resultats obtinguts de l'enquesta de valoració del recurs SeTDIBA. Hi posem dedicació i esforç en donar-vos suport en tot allò que es troba a la nostra mà i sabeu què? Val la pena si la vostra percepció és tan positiva. Gràcies a totes les entitats que heu participat de l'enquesta perquè ens ajuda a millorar! #gràciesgràciesigràcies

Anar a dalt

Avisos

Encara no heu fet cap curs SeTDIBA i això hauria de ser il·legal! Inscriviu-vos als 2 últims que us oferim abans d'estiu:
* Expedient classificat: els misteris de la gestió documental aplicada a SeTDIBA
* Treball col·laboratiu a distància aplicat a SeTDIBA
​ Són cursos virtuals i tenim places limitades! #go,go,go!

Anar a dalt

Sabies què?

Fins fa poc, no es requeria el domicili de la persona interessada en el tràmit de sol·licitud telemàtica i això provocava incidències per diligenciar l'anotació al gestor d'expedients. Doncs, aquesta incidència s'ha resolt gràcies als treballs manuals i l'actualització del programa. Consulteu les novetats sobre aquest assumpte.

Anar a dalt

Et recomanem...

Necessitem persones "IN..."

INtrèpides, incomparables, intel·ligents, incansables, inimitables, intenses, indefallibles, inspirades, inestimables, innovadores amb iniciativa i ganes de viure una incursió inigualable. Proposa´t de relatora de la Caravana d'Innovació Digital i gaudeix d'aquesta experiència compartint grans projectes. Inscriviu-vos!

Segur que heu cuinat projectes fantàstics que podeu compartir! La Caravana d'Innovació Digital busca amfitrions per compartir la recepta dels seus treballs innovadors perquè altres entitats la puguin aprofitar. Apunteu-vos a ser amfitrions i explicar-nos la vostra recepta! Segur que moltes entitats s'inspiraran i podran aprofitar les vostres idees i trucs per a millorar.

La ciutadania té moltes preguntes sobre tràmits, certificats i més, però vosaltres teniu mil temes pendents i no podeu fer l'atenció que es mereix. El servei Fem-ho Fàcil s'encarrega d'ajudar-vos. Feu publicitat d'aquest servei a la web, locucions, e-correus i notificacions que envieu i el telèfon deixarà de sonar. És un avantatge que només teniu els ens de SeTDIBA. Aprofiteu-lo!

Anar a dalt

Agenda

Fins al 14 de juny es poden presentar els vostres projectes per participar del Congrés NOVA GOB. Enguany se celebrarà el 24 i 25 d'octubre a València. Anar a València sempre està bé i si, a més, exposeu el vostre projecte innovador us resultarà una experiència TOP! Us animem a registrar les vostres idees.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X