Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2023 - #118

Cursos i jornades

S’ha celebrat una altra edició del curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades

L'edició del curs, amb un total de 15 hores, ha format a una trentena de tècniques i tècnics municipals en l’àmbit de les activitats regulades.

S’ha tractat tot el cicle vital de les activitats: el neu naixement, implantació, modificacions, cessament  així com la seva disciplina i el règim sancionador al que estan sotmeses, des de totes les vessants.

Els ponents, Montserrat Escudé, Trini Capdevila i Xavier Silvestre, juristes experts i amb llarga trajectòria en la matèria, van exposar i debatre amb els participants, els diferents aspectes que intervenen en la gestió de les activitats posant de manifest que es un tema transversal i que cal la implicació d’àrees dels ajuntaments tals com urbanisme, desenvolupament econòmic, turisme i d’altres.

Aquest curs ja està consolidat a l’oferta formativa de l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil i, edició rere edició, el nombre de sol·licituds supera amb escreix les places disponible.

Durant el mes de novembre de 2023, està previst que es dugui a terme el curs d’actualització normativa en matèria d’activitats, el qual complementarà el curs ja realitzat i aprofundirà en la matèria de les activitats regulades.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #118 - Juliol 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua