Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2023 - #118

Cursos i jornades

Celebrada la trobada virtual: Experiències d'Agendes Urbanes Locals

La sessió virtual va ser dedicada a compartir experiències d'Agendes Urbanes Locals en municipis de Barcelona.

El passat 18 de juliol es va celebrar una trobada digital a la Comunitat de Coneixement de La XAUL amb l’objectiu de generar un espai d'intercanvi de processos, aprenentatges i bones pràctiques, així com per compartir eines específiques dirigides a l'elaboració i implementació de les Agendes Urbanes Locals que han desenvolupat els ens locals membres de la XAUL (Xarxa de les Agendes Urbanes Locals).

La jornada va ser presentada per Ferran Barba, cap del Servei d'Urbanisme, qui va destacar l'increment de sol·licituds als recursos relacionats amb les Agendes Urbanes Locals i l’oportunitat d'estudiar propostes de millora en les línies de suport que ofereix la Diputació de Barcelona.

A la part central de la sessió, els municipis de Mataró, Granollers i Viladecans van compartir diverses eines de treball dirigides tant al desenvolupament i l'elaboració d'AUL com a la participació, la comunicació de Plans d'Acció i al seguiment de la seva implementació.

Durant la trobada, es van compartir inquietuds, necessitats, es va proposar espais de debats per posar en comú temes en què participants de la comunitat de coneixement puguin intercanviar diferents punts de vista i va quedar en manifest que la col·laboració és un avantatge en el procés de desenvolupament i implementació de les Agendes Urbanes Locals.

La sessió va comptar amb la participació d’una trentena de persones representants de les entitats que formen part de la Xarxa de les Agendes Urbanes Locals. Va ser conduïda per personal del Servei d'Urbanisme i moderada per Paisaje Transversal.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #118 - Juliol 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua