Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2023 - #118

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Participació a la jornada "La conciliació dels concerts i festivals musicals amb el descans veïnal"

La jornada organitzada per l’Oficina de Difusió Artística, l’Oficina d’Activitats Regulades i programes en Protecció Civil i l’Oficina Tècnica d’Avaluació i Gestió Ambiental.

L’objectiu d’aquesta jornada que ha tingut lloc el dia 18 de maig al Pati Manning de Barcelona ha sigut reflexionar i debatre entorn a les problemàtiques de convivència i les mesures que poden prendre els ens locals per fomentar la coexistència de concerts i festivals musicals amb el dret de les persones al descans.

L’exposició de Sònia Pulido, responsable Jurídica de l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil ha versat sobre el marc normatiu dels espectacles públics i les activitats recreatives, la protecció de la salut de les persones i la inviolabilitat del domicili com a elements vulnerables front el soroll i la normativa de protecció contra la contaminació acústica.

També s’ha tractat els requisits que han de complir els festivals i concerts a l’aire lliure i quina ha de ser l’actuació de l’ajuntament en cas de queixes veïnals.

Aquest és un tema molt important per als ens locals ja que posa en jocs diversos drets i aspectes de convivència veïnal:  la llibertat d’empresa, l’oci i la cultura, la salut i el descans.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #118 - Juliol 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua