Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2023 - #118

Habitatge

Participem a la jornada de cloenda del Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores

El passat 13 de juliol va tenir lloc la sessió de cloenda de la 4a edició del Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries.

La jornada de cloenda va servir perquè els principals agents del sector de l’habitatge a Catalunya poguessin debatre sobre la conjuntura i les novetats i oportunitats que hi ha al sector.

Des de l’Oficina d’Habitatge es va participar a una taula rodona sobre polítiques d’habitatge i sòl en l’àmbit municipal. David Mongil, cap de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, va compartir reflexions amb  Rodrigo Alaminos, Coordinador General de l’Ajuntament de Martorell i Amadeu Iglesias, Gerent de l’Impsol-AMB, en una taula que va moderar Ana Puig-Pey, la Directora del Máster. En la seva intervenció Mongil va explicar el suport que des de la Diputació de Barcelona s’ofereix als ens locals, per ampliar l’oferta i provisió d’habitatge assequible. Va destacar l'Espai Promovem, un recurs per crear i transferir coneixement sobre el procés de promoció d’habitatge social i assequible, donar suport al desenvolupament d’actuacions d’habitatge d’obra nova als municipis.

A la jornada també hi van participar altres administracions i actors del sector immobiliari, entre les quals el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Associació de Promotors de Catalunya, que són les entitats organitzadores del màster. Al llarg del matí les persones assistents van poder conversar sobre l'actualitat de les polítiques d'habitatge i les oportunitats que poden suposar pel sector immobiliari les noves polítiques d'habitatge i sòl, amb un èmfasi especial en els fons Next Generation per a l'ampliació del parc d'habitatge assequible

El Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores de l'Escola Sert pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació, que incorporin criteris d'edificació intel·ligent, sostenible, d'alta qualitat ambiental i digital.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #118 - Juliol 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua