Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2023 - #118

Habitatge

L’Exposició itinerant Rehabilitem continua la seva itinerància pels municipis de Vic i Cornellà

L’exposició explica els beneficis de la rehabilitació i dona orientacions a les persones interessades en rehabilitar el seus habitatges i edificis.

S’ha pogut visitar del 3 de maig al 30 de juny a la seu de Vic del Col·legi d'Arquitectes - Comarques Centrals. Del 30 de juny al 4 de setembre l’exposició estarà acollida al Centre Cívic Parc Esportiu Llobregat de Cornellà

Durant els mesos de maig i juny  l’exposició itinerant “Rehabilitem” s’ha pogut visitar a la seu de Vic del Col·legi d'Arquitectes - Comarques Centrals. La mostra va comptar amb la col·laboració del COAC i del Consell Comarcal d’Osona. El dia 11 de maig, en el marc de l’exposició, es va fer una jornada informativa que va comptar amb la participació de representants de les administracions públiques locals i comarcals, i de l'Agència d'Habitatge de Catalunya. També hi van prendre part els col·legis professionals i una entitat bancària que, com a agents implicats en la gestió dels fons, van explicar la gestió de les ajudes a la rehabilitació, amb especial èmfasi a les dirigides a les comunitats de propietaris.

Al mes de juny l’exposició s’ha traslladat al vestíbul de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, on estarà ubicada fins al 4 de setembre. Aprofitant la instal·lació de l'exposició, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Diputació de Barcelona van organitzar una sessió informativa als veïns i veïnes de Cornellà per parlar sobre els fons europeus Next Generation destinats  la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges.

A la sessió, on també hi van participar representants del Consorci Metropolità de l'Habitatge i dels col·legis professionals d'arquitectura, arquitectura tècnica i administració de finques, es van explicar a les persones assistents els ajuts que es poden demanar i com es pot fer.

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania i donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic. Els municipis interessats en acollir l’exposició poden sol·licitar-la a través d’aquest web.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #118 - Juliol 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua