Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2023 - #117

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurament del Programa d’Autoprotecció del pavelló poliesportiu de Calldetenes

El Pla d’Autoprotecció (PAU) donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se al pavelló del municipi.

El Pla d'autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats, amb els seus propis mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica.

El PAU del pavelló poliesportiu de Calldetenes descriu, entre d’altres,  els riscos, el pla d’actuació, les fitxes d’actuació i funcions operatives, per tal que els seus habitants i resta de visitants puguin gaudir de forma segura les activitats que s’hi realitzen.

Amb una superfície construïda de 2.816,44 m2 l’any 2022, l’edificació disposa de planta baixa amb vestidors, instal·lacions, magatzems, pista poliesportiva  i una planta primera amb despatx, vestíbul, neteja, instal·lacions, serveis higiènics i graderia.

S’hi realitzen diverses activitats relacionades amb l’àmbit esportiu. Habitualment, l’emplaçament dona serveis a activitats esportives municipals on s’hi realitzen entrenaments esportius així com partits competitius. Eventualment, es realitzen activitats de reunió en motiu de les activitats esportives. Tot i que l’aforament varia en funció de l’activitat que s’hi desenvolupi, el màxim establert és de 902 persones.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #117 - Maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua