Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2023 - #117

Urbanisme

Presentació del recull de projectes de les edicions 2019 i 2020 del Màster Universitari d’Arquitectura de l’ETSAV

El passat 30 de març es va presentar públicament a Cardona un recull de projectes de les edicions dels anys 2019 i 2020 del Màster Universitari d’Arquitectura de l’ETSAV.

Aquest acte, que es va haver d’ajornar en el seu moment arran de la pandèmia, va servir per fer una exposició pública del recull de projectes que al llarg d’aquestes dues edicions s’havien treballat de manera participada amb el veïns i veïnes del municipi.

Cardona és un municipi que incorpora elements i temàtiques de gran diversitat i complexitat, de màxim interès pel desenvolupament d’aquestes edicions. Les característiques geomorfològiques del territori amb la presència d’explotacions mineres, la traça del riu Cardener, l’accidentada topografia, la diversitat dels diferents nuclis urbans i l’ excepcional qualitat patrimonial del seu centre històric, han garantit un marc idoni i de gran interès pel desenvolupament de les temàtiques escollides pels estudiants (ordenació urbanística, paisatge, espai urbà, equipaments, habitatges, etc.).

La GSHUA participa en el Màster en el marc del conveni de col·laboració signat l’any 2018, que té per objecte la implementació del Màster de caràcter habilitant per a l’exercici professional dels estudiants proposant la tria de localitzacions idònies (per la diversitat i riquesa de les problemàtiques existents i per la capacitat i interès del municipi d’acollir-lo), aportant la informació i coneixement disponible a la corporació en relació al territori escollit, i també per tal de difondre els projectes resultants i promoure, si és possible, la seva implementació real.

Complint l’objectiu final del conveni de col·laboració amb l’ETSAV, la totalitat dels projectes d’aquestes dues edicions del Màster de Cardona, s’han recollit en una publicació digital que permetrà la seva consulta i coneixement per part de la ciutadania.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #117 - Maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua