Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2023 - #117

Habitatge

L’Exposició itinerant Rehabilitem visita els municipis de Centelles i Sant Cugat del Vallès

L’exposició explica els beneficis de la rehabilitació i dona orientacions bàsiques a les persones interessades en rehabilitar el seus habitatges i edificis.

Durant els mes de març l’exposició itinerant “Rehabilitem” s’ha pogut visitar a la Sala d’exposicions de Centelles. Al mes d’abril l’exposició s’ha traslladat al vestíbul de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, on s’ha pogut veure fins al 3 de maig.

L’exposició ReHabilitem, que té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania, continua la seva itinerància pels municipis de la demarcació. Durant els mesos de març i abril l’exposició ha estat instal·lada Centelles i a Sant Cugat del Vallès.

Es tracta d’una exposició sensorial i interactiva realitzada des de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona que dona resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els ajuts dels fons Next Generation. Coincidint amb l’exposició, l’Oficina d’Habitatge ha coorganitzat xerrades i taules informatives amb els ens locals que han acollit l’exposició. Hi han participat les administracions locals del territori i els diferents col·legis implicats en el procés de rehabilitació, que han pogut explicar els recursos econòmics existents per fomentar la rehabilitació d’edificis.

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania i donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic. Els municipis interessats en acollir l’exposició poden sol·licitar-la a través d’aquest web.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #117 - Maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua