Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2023 - #116

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurament del Programa d’Autoprotecció (PAU) de la zona esportiva de Sant Cebrià de Vallalta

El Pla d'autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats per donar resposta en situacions d'emergència.

Per tant, el Pla d’autoprotecció donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se., amb els seus propis mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. 

El PAU de la zona esportiva municipal de Sant Cebrià de Vallalta descriu, entre d’altres,  els riscos, el pla d’actuació, les fitxes d’actuació i funcions operatives, per tal que els seus habitants i resta de visitants puguin gaudir de forma segura les activitats que s’hi realitzen.

L’edifici construït l’any 1972 consta de 3 sales diferenciades i el conjunt de la zona esportiva inclou diverses àrees -  zona de skate, bar, pista poliesportiva, camp de futbol i pavelló poliesportiu - que els darrers anys han estat objecte d’ampliacions o reformes.

L’ús d’aquest equipament és, de manera ordinària, d’activitats esportives durant tot a l’any, amb major o menor freqüència en funció de l’època: patinatge, bàsquet, futbol sala, ioga, gimnàstica de gent gran, dansa, salsa, coral, zumba, pilates, acrobàcies, karate, txacum i educació física destinada als alumnes de l’institut del municipi.

Les activitats extraordinàries que s’ho desenvolupen són: el parc de Nadal i reis, carnestoltes, celebració del dia de la dona, Sant Jordi, la fira de la maduixa, activitats de les puntaires, Sant Joan, la Festa d’estiu, l’arrossada popular i la Festa Major, entre d’altres.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #116 - Març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua