Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2020 - #104

Urbanisme

Participació en el Taller de “Planes de Acción Locales” de l’Agenda Urbana Espanyola

El passat dilluns 19 d’octubre s’ha realitzat el primer taller “on line” relatiu als “Planes de Acción Locales” de la Agenda Urbana Espanyola.

El primer taller, convocat pel Ministerio de Transportes, Mobilidad y Agenda Urbana i per la Federación Española de Municipios y Provincias, d’una sèrie de tres que es desenvoluparan amb periodicitat mensual, té per objecte exposar un conjunt d’experiències o bones pràctiques que s’estan desenvolupament per part de diverses administracions local de l’estat, i afavorir el debat, l’intercanvi i el coneixement mutu.
 
Amb més de dos-cents participants, el taller ha comptat amb l’exposició de tres experiències d’àmbit municipal (corresponents als ajuntaments de La Coruña, Alfaro i Murcia) i de tres administracions d’abast supralocal (Consell Insular de Menorca, Diputación de Granada i Diputació de Barcelona).
 
Des del Servei d’Urbanisme, s’ha exposat el projecte “Impuls de les Agendes Urbanes Locals”, que forma part dels projectes transformadors inclosos en el Pla de Mandat 2020-23 aprovat el passat mes de juliol. 
 
El projecte, que iniciarà el seu desplegament a partir del proper exercici 2021, té per objecte afavorir i impulsar l’aterratge de les agendes urbanes en els municipis de la demarcació, a través del suport als ens locals en l’elaboració dels seus Plans d’Acció Local d’agenda urbana, l’establiment de xarxes d’intercanvi i la participació activa en els diferents nivells de govern (català, estatal, europeu) on les agendes urbanes es desenvolupen.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #104 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua