Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2020 - #104

Habitatge

L'Oficina d'Habitatge estrena durant el mes d'octubre un perfil de Twitter propi

El perfil, anomenat @habitatgediba, va començar a publicar continguts relacionats amb l'actualitat d'habitatge de la demarcació de Barcelona. 

L’objectiu d’aquesta presència a les xarxes és difondre continguts de l’Oficina d’Habitatge així com altres informacions importants del sector de l’habitatge, i promoure nous espais d’intercanvi de coneixement per a la comunitat de professionals de les polítiques d’habitatge.

Els continguts d’@habitatgediba aniran adreçats principalment al personal dels ens locals que treballa el sector de l’habitatge, però també es vol fomentar la relació entre aquests i altres professionals i investigadors de les polítiques d’habitatge de l’àmbit acadèmic, el tercer sector i el sector privat. Els àmbits temàtics d’@habitatgediba reforçaran les línies de suport de l’Oficina d’Habitatge. Per tant, s’hi podran trobar informacions que siguin d’utilitat per al disseny i la implementació de polítiques locals d’habitatge, l’augment de l’oferta d’habitatge assequible i la millora dels serveis locals d’habitatge.

 

Amb aquest perfil a twitter, l’Oficina d’Habitatge amplia els canals des d’on ofereix suport formatiu, informatiu i relacional als professionals d'habitatge de la demarcació de Barcelona, entre el quals la Comunitat Virtual de la Xarxa de Serveis Locals d'Habitatge és un element central.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #104 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua