Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2020 - #104

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurats el cens d'activitats i el pla de verificació d'activitats comunicades de Sant Quintí de Mediona

El cens inclou les 122 activitats que corresponen als establiments, tant públiques com privades, que hi ha al municipi. 

La finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades de manera que puguin treballar de manera més transversal i coordinada.

El cens, que es pot consultar al portal de dades obertes de la Diputació i al SITMUN, a més de millorar la gestió administrativa de les activitats que es desenvolupen al municipi, aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. El cens conté també les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant l'aplicació informàtica Gestor d'Informació d'Activitats. A més, darrerament s’ha incorporat un mapa al GIA al qual s’ubiquen automàticament les activitats un cop s’han introduït les esmentades coordenades.

També s’ha lliurat a l’Ajuntament el Pla de verificació de les activitats subjectes als règims de comunicació i declaració responsable. La normativa que regula aquests règims d’intervenció estableix que els ajuntaments han de planificar l’activitat inspectora en funció dels recursos de què disposin. En el pla, les activitats s’ordenen de major a menor incidència ambiental i de risc d’incendi, és a dir, amb criteris objectius i seguint la metodologia de la Guia per a l’elaboració de Plans de Verificació que ha redactat l’Oficina d’Activitats. El Pla de Sant Quintí de Mediona inclou trenta-set activitats i s’executarà en quatre anys.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #104 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua