Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2020 - #104

Urbanisme

Tavèrnoles ha rebut l’estudi d’Alternatives pel desenvolupament del sector El Roquet sud

El document lliurat analitza l’àmbit i formula estratègies i propostes, plantejant alternatives diferents pel desenvolupament del sector.

El POUM de Tavèrnoles, aprovat definitivament el 6 de març de 2015, delimita un únic sector de sòl urbanitzable delimitat d’ús residencial: PPU 1. El Roquet Sud, de 40.174 m², subdividit en dos àmbits discontinus: un situat entre la zona residencial del Roquet i la carretera BV-5213, i l'altre al sud del nucli antic de Tavèrnoles. El desenvolupament del sector és estratègic pel municipi, donat que uneix els dos nuclis, per resoldre la manca d'oferta d'habitatges al poble, i per plantejar noves tipologies d'habitatges més enllà dels habitatges unifamiliars aïllats, que actualment és l'única tipologia que existeix en el municipi.

Davant la dificultat de desenvolupar el sector per part dels propietaris es va considerar necessari redactar un document tècnic, Alternatives pel desenvolupament del sector El Roquet sud, que analitzi a fons l'àmbit i formuli les estratègies d'actuació a dur a terme pel desenvolupament del Pla parcial urbanístic.

El  document lliurat, corresponent a la segona fase: estratègies i propostes, planteja quatre alternatives diferents, ajustant les determinacions del POUM per tal de millorar la viabilitat econòmica de l’àmbit, afavorir-ne el desenvolupament i adequant la proposta a la potencial demanda d’habitatge del municipi.

Butlletí: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de butlletí: #104 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua