In-Forma - Abril 2014 (2)

Butlletins
Abril 2014 (2) - #4

Novetats

El Masnou ja té Pla de formació

La Direcció de Serveis de Formació va presentar dijous 3 d'abril el Pla de Formació a la Junta de Govern de l'Ajuntament del Masnou. Aquest pla és el resultat del treball realitzat conjuntament entre el personal tècnic de l'ajuntament i de la pròpia Direcció entre l'octubre de 2013 i el mes de març de 2014.

El pla de formació és un document tècnic que recull les accions formatives que han de permetre una millora de les competències professionals dels seus empleats i empleades municipals. Per a la seva identificació, s'han fet servir diferents metodologies participatives (qüestionaris, grups de discussió i entrevistes) on els diferents col·lectius professionals han fet arribar les seves aportacions. A l'Ajuntament del Masnou, ha participat directament més de 50% de la plantilla, un total de 115 persones, entre les sessions de treball, qüestionaris i entrevistes.

Les accions incloses en aquest pla començaran a organitzar-se, en col·laboració amb la pròpia Diputació de Barcelona aquest mateix 2014, i es preveu una durada de dos anys. 


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins