In-Forma - Abril 2014 (1)

Butlletins
Abril 2014 (1) - #3

Novetats

Actualització i millora de l'anglès

La Direcció de Serveis de Formació impulsa un programa d'actualització i millora de la competència lingüística i comunicativa en llengua anglesa que pretén donar resposta a una necessitat formativa estratègica identificada mitjançant el procediment ordinari de necessitats formatives a mida del personal de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d'una necessitat no individual sinó organitzativa, posada de manifest per aquells àmbit funcionals de la corporació que necessiten millorar aquesta competència per impulsar els seus productes i serveis i oferir uns resultats òptims i de qualitat. En concret, participen d'aquest programa les gerències de Turisme, de Promoció Econòmica i Ocupació, de Comerç, d'Esports, i les direccions del Palau Güell i de Relacions Internacionals.

Les actuacions identificades del programa són:

  • Acompanyament i atenció protocol·lària de persones i grups. Atenció i orientació al públic.
  • Exposició de projectes davant un públic professional i participació en reunions de treball amb persones d'altres països.
  • Redacció o preparació de documents escrits per a jornades o altres activitats de la gerència o servei.

 

Cada mòdul està integrat per dos grups de deu participants formats a partir del seu nivell. La metodologia del programa és mixta, combina de manera equilibrada activitats i mètodes per apropar-se als diferents estils d'aprenentatge.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins