Butlletí Esports
30 de maig de 2024 - #223

Cicle de jornades «Dones i esport»

Per donar resposta a la nostra línia estratègica «Dones i esport», hem organitzat un cicle de jornades, la primera de les quals tindrà lloc el 9 de juliol de 2024.

Us recordem que, des d'aquesta línia, treballem per incorporar la perspectiva de gènere i aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes, tant pel que fa a l'increment de l'activitat esportiva, com a la incorporació de les dones en les estructures directives professionals de l'ecosistema esportiu.

Reserveu la data. Aviat us informarem del programa que estem preparant.

Anar a dalt

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

A partir de quina edat es pot accedir a les piscines municipals sense acompanyament?

© Sergey Novikov / Shutterstock.com

© Sergey Novikov / Shutterstock.com

La normativa que regula l’edat mínima dels menors per poder accedir a les piscines municipals sense anar acompanyats d’una persona adulta, és una de les qüestions que el personal tècnic municipal d'Esports planteja cada temporada d’estiu.

Per poder donar resposta a la qüestió plantejada us parlarem sobre la necessitat de regular les condicions d’ús de les piscines, com també la competència dels municipis en aquesta matèria. A més, s'hi analitzarà quins són els instruments normatius per establir les normes d’accés i ús de les piscines i les responsabilitats que es puguin derivar de l’accés dels menors.

[Més informació]

Primera edició de la prova femenina de «La Volta»

La primera edició femenina de la història de la Volta Ciclista a Catalunya s’iniciarà a Manresa i comptarà, com sempre, amb el suport de la Diputació de Barcelona. En paraules del president delegat de l’Àrea d’Esports i Activitat Física, David Escudé, expressades el dia de la presentació aquest dilluns passat, «fomentar la pràctica esportiva entre la població a través d’esdeveniments tan importants com la primera edició de la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya és una prioritat per a nosaltres».

[Més informació]

Disseny d'equipaments esportius

© August_0802 | Shutterstock

© August_0802 | Shutterstock

El 12 de juny, de 10 h a 12 h, tindrà lloc la primera edició del curs «Criteris de disseny d’equipaments esportius» amb l’objectiu de dotar els assistents de les eines suficients per entendre la proposta arquitectònica d’un equipament esportiu per tal de valorar aquesta proposta amb una mirada crítica.

[Més informació i inscripcions]

La contractació pública aplicada a l'àmbit esportiu local

Aquest mes de maig ha tingut lloc la primera edició de 2024 de la Xarxa d’Organitzadors d’Esdeveniments Esportius (XOEE) i del projecte TIR (Trobar-Intercanviar-Reflexionar) en què s’ha treballat, a partir d'«El Joc de la Contractació», una proposta gamificada dissenyada per la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona, la contractació pública aplicada a l'organització d'un esdeveniment, la gestió d'un equipament esportiu municipal i altres serveis esportius que s'externalitzen.

[Més informació]

Les sessions d'hípica adaptada donen inici a les jornades d'esport adaptat que promou la Diputació

Les jornades d'esport adaptat organitzades per la Diputació de Barcelona permeten a persones amb necessitats especials participar en activitats físiques i recreatives a la natura, com ara equitació, senderisme i vela. Aquests esdeveniments ofereixen beneficis físics, psíquics i socials.

Aquest dilluns 27 de maig, les sessions d’hípica adaptada han donat inici a les jornades d’esport adaptat 2024. Fer arribar l’esport a tothom, sense importar la condició física, econòmica, social i de gènere de les persones és la nostra raó de ser.

[Més informació]

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX