Butlletí Esports
20 de desembre de 2023 - #218

Presentem el Catàleg de serveis 2024

El proper mes de gener tindran lloc les sessions informatives en format virtual sobre el Catàleg de Serveis d'Esports i Activitat Física 2024. En la primera d'elles, la del dilluns 11 de gener, de 12 h a 13.30 h, es presentaran els diferents productes que s'oferiran als ens locals a través del Catàleg de serveis d'esports i activitat física 2024 i en la segona, la del dimecres 17 de gener, de 10 h a 12 h, es resoldran possibles dubtes respecte a qualsevol dels recursos.

La sessió està especialment adreçada a electes i personal tècnic vinculat a l'esport i l'activitat física dels ens locals de la província. Pots formalitzar la inscripció a través d’aquest formulari.

[Més informació]

Informe de resultats de la jornada sobre les necessitats de les regidories d’Esports

El 16 de novembre passat va tenir lloc la jornada «Vine i explica'ns quines són les necessitats de la regidoria d'Esports» que tenia com a objectiu ajudar a confeccionar el nou PAM i en la qual vau participar més de 200 electes i tècnics d'esports dels ens locals de la província.

En aquest apartat del web de la Diputació de Barcelona podeu trobar l'informe complet de resultats de la jornada, una galeria d'imatges i una breu enquesta de satisfacció, que us demanem que empleneu. Si no hi vau poder assistir, també trobareu la gravació íntegra de la sessió.

Anar a dalt

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Mesures d'estalvi d'aigua en instal·lacions municipals

Afrontar la situació actual d'emergència climàtica és un repte i un desafiament que cal assumir des dels ens locals. La Diputació de Barcelona, conscient d'aquesta circumstància, posa a la vostra disposició tot el material del seminari en línia «Mesures d'estalvi d'aigua en instal·lacions municipals», fruit del treball transversal de diverses àrees, amb l'objectiu de donar a conèixer les principals actuacions que s'estan portant a terme per donar suport a les accions d'estalvi d'aigua impulsades pels ens locals.

[Més informació]

Subvencions per a actuacions de millora ambiental del medi nocturn i de contribució a la mitigació del canvi climàtic

© Roman Pyshchyk / shutterstock.com

© Roman Pyshchyk / shutterstock.com

El 29 de novembre passat es va publicar al DOGC la Resolució ACC/4002/2023, de 16 de novembre, relativa a les subvencions per a actuacions de millora ambiental del medi nocturn i de contribució a la mitigació del canvi climàtic en la il·luminació exterior existent de titularitat pública.

[Més informació]

Anàlisi de la normativa relativa a la introducció, venda i consum de begudes alcohòliques en instal·lacions esportives

Una de les qüestions que planteja nombrosos dubtes al personal tècnic d’esports municipals és si és legal introduir, vendre i consumir begudes alcohòliques en instal·lacions esportives de titularitat municipal (camps de futbol, pavellons esportius, pistes de tenis o pàdel, piscines, etc.), així com als establiments o locals que es troben dins d’aquestes instal·lacions, amb o sense entrada independent a les instal·lacions, i on se serveixen aliments i begudes (bars i restaurants).

Avui examinem la normativa d’aquests àmbits reguladors, tenint en compte la distribució de competències entre l’Estat, les comunitats autònomes i els ens locals.

[Més informació]

Anar a dalt

SABIES QUE...?

Necessiteu contenidors per recollir la goma de pics al teu camp de gespa artificial?

Signus, entitat sense ànim de lucre ubicada a Madrid i responsable de la correcta gestió ambiental dels pneumàtics fora d'ús, posa a la vostra disposició contenidors per recollir la goma de pics reciclada dels camps de gespa artificial.

Amb l'objectiu d'evitar que els jugadors s'emportin aquest material a les botes o a la roba i que puguin acabar en llocs inapropiats, Signus ha posat en marxa aquesta mesura que evitarà la dispersió del material a l'entorn i facilitarà reutilitzar-lo en el mateix camp.

Si us interessa, no dubteu a sol·licitar contenidors per a la vostra instal·lació esportiva, enviant un correu de part nostra a info@signus.es.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX