Butlletí Esports
22 de febrer de 2023 - #209

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Índex de satisfacció i impacte econòmic de vuit esdeveniments esportius de la província

©Dmitry Lobanov

©Dmitry Lobanov

Aquest mes de febrer, vuit municipis de la província de Barcelona han conegut l’índex de satisfacció dels participants d’alguns dels esdeveniments esportius i l’impacte econòmic al seu territori mitjançant el lliurament de les enquestes de satisfacció i impacte econòmic dels esdeveniments esportius de la Cursa Solidària de Nadal de Sant Pere de Ribes, el Cros de Muntanya de Fonollosa, la Cursa de 5k de Martorell, la Gallifada de Gallifa, la Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la Cursa de Resistència Enduro Laia Sanz de Seva, el Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta i el Happy Ride Weekend de Premià de Dalt.

[Més informació]

Les enquestes de satisfacció d’esdeveniments esportius són un recurs tècnic destinat a  conèixer la valoració i l’impacte econòmic generat al territori. Per als ajuntaments que ho demanen, la Diputació de Barcelona elabora informes de satisfacció a partir d’enquestes en línia que l’organització s’encarrega de distribuir entre els participants. 

El qüestionari inclou preguntes relatives al perfil del participant i a la satisfacció amb els aspectes organitzatius de l’esdeveniment esportiu, i, de manera opcional,  un bloc de preguntes que permet analitzar-ne la repercussió econòmica i turística al territori. A més, l’ens local pot proposar afegir-hi un màxim de tres preguntes extres.

Per a esdeveniments en els quals s’estimi un volum important d’acompanyants i públic assistent, s’aporta la metodologia per tal que es puguin recollir presencialment les dades necessàries per ampliar la informació d’impacte econòmic.

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #209 - 22 de febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX