Butlletí Esports
25 de gener de 2023 - #208

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Sant Salvador de Guardiola rep el primer estudi ambiental d’un esdeveniment esportiu elaborat per la Diputació de Barcelona

Us informem que teniu a la vostra disposició la redacció d’estudis ambientals dels vostres esdeveniments esportius. El primer estudi d’impacte ambiental fet pels Serveis d’Esports de la Diputació ha estat realitzat durant l’última edició de la Corriols de Sant Salvador de Guardiola. Aquest esdeveniment que, en aquesta darrera edició, ha registrat una participació de 565 persones de totes les edats, sempre ha treballat la sensibilització ambiental.

Aquest tipus d’estudis es canalitzen a través del recurs del Catàleg de serveis anomenat “Estudis de planificació i gestió d’esdeveniments esportius”, que actualment està obert en fase de sol·licitud.

[Més informació]

L’estudi que s’ha portat a terme, ha permès identificar i quantificar la incidència dels diferents vectors ambientals: consum d'energia, consum d'aigua, mobilitat, residus, compres de productes i serveis, impacte de la cursa en el terreny, i en últim terme totes aquestes quantificacions han permès mesurar l’empremta de CO2 de l’esdeveniment.

Aquesta és una línia de treball molt interessant a desenvolupar en els esdeveniments esportius, i molt especialment en aquells que es porten a terme en el medi natural.

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #208 - 25 de gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX