Butlletí Esports
25 de gener de 2023 - #208

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

La Diputació de Barcelona presenta a Fitur 2023 el seu projecte per fomentar un turisme sostenible a través del cicloturisme

“El teu viatge comença a Barcelona”. Amb aquest eslògan la Diputació de Barcelona ha participat enguany a Fitur, del 18 al 22 de gener al Recinte Firal Ifema Madrid, per donar a conèixer l’oferta turística de la província de Barcelona. La presidenta de la Diputació, Núria Marín i el diputat d’Esports, David Escudé, van presentar el projecte de la corporació provincial per fomentar un turisme sostenible a través del cicloturisme i l’impuls de rutes ciclables a la província.

[Mes informació]

Uns dies abans, el 10 de gener, el diputat Escudé també va assistir a la presentació del recorregut de La Vuelta 2023 al Palau de la Música de Barcelona. La 78a edició d’aquesta competició començarà el dissabte 26 d’agost a Barcelona i acabarà el 17 de setembre a Madrid. Dues de les 21 etapes, les primeres, se celebraran a la ciutat de Barcelona, que aquest any serà la seu per segona vegada a la història i 61 anys després, d’aquest esdeveniment.

La ciutat serà l’escenari d’una contrarellotge per equips amb un traçat molt urbà en la primera etapa. La segona jornada partirà de Mataró i acabarà de nou a Barcelona, a les portes de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Nota de premsa Fitur 2023

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #208 - 25 de gener de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX