Butlletí Esports
21 de desembre de 2022 - #207

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Setze ajuntaments ja coneixen l’índex de satisfacció i l’impacte econòmic que generen dels seus esdeveniments esportius

© baranq / shutterstock.com

© baranq / shutterstock.com

L’índex de satisfacció dels participants dels esdeveniments esportius de setze municipis de la província ja és conegut aquest mes de desembre gràcies a les Enquestes de satisfacció d'esdeveniments esportius que oferim als ens locals.

Es tracta d'un recurs tècnic per conèixer-ne la valoració i l’impacte econòmic generat al territori. Per als ajuntaments que ho demanen, la Diputació de Barcelona elabora  informes de satisfacció a partir d’enquestes en línia que l’organització s’encarrega de distribuir entre els participants. 

[Més informació]

Estem parlant dels esdeveniments esportius de l’Hivernal Panna el Bandoler de Sant Martí de Tous, El Cros escolar de Súria, la Cursa atlètica del Pont de Vilomara i Rocafort, la Mitja Marató de l’Espirall de Vilafranca del Penedès, per la Ruta de les Fonts de Montmeló, Torneig internacional femení ITF WTA de les Franqueses del Vallès, les Carenes del Cogulló de Rajadell, la Cursa de karts de coixinets de Sant Just Desvern, la Pota Roja de Cervelló, Trail popular d’hivern de Sant Climent de Llobregat, de la Cursa de la dona de La Palma de Cervelló, la Cursa Caminada contra la violència de gènere de Castellbisbal, Cursa Córrer per córrer de Manlleu, Cros dels Arenys d’Arenys de Mar, la Caminada Rupit Taradell, Pujada a Sant Pau de Pacs del Penedès i la Pujada i baixada a Guanta de Sentmenat.

El qüestionari inclou preguntes relatives al perfil del participant, a la satisfacció amb els aspectes organitzatius de l'esdeveniment esportiu i, de manera opcional,  un bloc de preguntes que permet analitzar-ne la repercussió econòmica i turística al territori. A més, l'ens local pot proposar afegir un màxim de tres preguntes extres.

Per a esdeveniments on s'estimi un volum important d'acompanyants i públic assistent, s'aporta la metodologia per tal que es puguin recollir presencialment les dades necessàries per ampliar la informació d'impacte econòmic

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #207 - 21 de desembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX