Butlletí Esports
21 de desembre de 2022 - #207

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Castelldefels, el Masnou, Sallent i Palau-solità i Plegamans reben un pla d’estalvi energètic per als seus equipaments esportius

Camp de futbol Francesc Serracanta de Palau-solità

Camp de futbol Francesc Serracanta de Palau-solità

Aquest mes de desembre quatre municipis de la província han rebut de mans de la Diputació de Barcelona uns plans d’estalvi energètic per a les seves respectives instal·lacions esportives.

És el cas de l’Ajuntament de Castelldefels, al que se li ha lliurat un per al pavelló Can Vinader, el del Masnou, per al seu camp municipal d’esports, el de Sallent, per al camp de futbol municipal i, per últim, el de Palau-solità i Plegamans, per al camp de futbol Francesc Serracanta.

[Més informació]

Les instal·lacions esportives consumeixen molts recursos energètics i és per això que l’Oficina d’Equipaments Esportius ofereix als ens locals la possibilitat de millorar permanentment la seva eficiència energètica mitjançant els Plans d’estalvi energètic.

L’objectiu d’aquests treballs és reduir els consums energètics anuals. Es realitza una anàlisi energètica dels diferents sistemes a partir de dades de facturació, visites tècniques i monitoratge d'instal·lacions i es determinen les mesures d’estalvi a dur a terme, amb un retorn de la inversió inferior a 10 anys. Aquestes mesures contribueixen a l'eficiència energètica de les instal·lacions, la millora de la gestió energètica, la utilització d'energies renovables i la reducció del cost energètic del centre.

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #207 - 21 de desembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX