Butlletí Esports
21 de desembre de 2022 - #207

Més de 200 persones formen part de la Comunitat JESA!!

El dilluns 28 de novembre de 2022 vam organitzar una jornada per presentar la Comunitat «Joventut Esportiva, Societat Activa» (JESA). Si no vas poder ser-hi, posem a la teva disposició el vídeo de la sessió.

Si encara no ho has fet, et convidem a inscriure't a la Comunitat JESA, a través del següent formulari, i compartir amb nosaltres les teves inquietuds o qualsevol aspecte que consideris interessant.

[Més informació]

Els que ja formeu part de la comunitat i no teniu o heu oblidat la contrasenya, només cal que inicieu la sessió utilitzant el vostre nom d’usuari o correu electrònic, i us podeu generar una de nova.

La Comunitat JESA és un espai que té la voluntat de promoure l'intercanvi de coneixement entre el personal tècnic dels serveis esportius locals i, en especial, sobre l'abandonament de la pràctica esportiva en persones adolescents i joves, ja sigui de manera directa o bé col·laborant amb la resta d'entitats del sector de l'esport local. El que ens mou és fer créixer el coneixement entre nosaltres, compartint experiències i aprenent tothom de tothom.

Més informació al web Comunitat JESA.

El projecte «Joventut esportiva, societat activa (JESA)» continua avançant

Per altra banda, us informem que continuem amb les sessions de formació per als nous educadors i educadores esportives. El 14 de desembre va tenir lloc una sessió a Mataró i aquest dilluns, 19 de desembre, s’ha desenvolupat la darrera sessió al municipi de Vic.

  

Així mateix, avui l’Edifici Migjorn de la Diputació de Barcelona acollirà una sessió presencial de la Xarxa d’educadors i educadores JESA, adreçada als 16 educadors i educadores esportius que formen part del projecte.

Amb la xarxa JESA busquem millorar la qualitat d’atenció del serveis esportius a través del treball reflexiu i els models de planificació i avaluació de l’acció amb grups. El treball grupal és una de las prioritats del programa ja que, a l’etapa de l’adolescència, el grup d’iguals esdevé un element clau per a l’acompanyament d’adolescents i  joves.

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #207 - 21 de desembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX