Butlletí Esports
1 de desembre de 2022 - #206

NOTÍCIES MÉS DESTACADES

Tres convocatòries del vostre interès

© Casper1774 Studio

© Casper1774 Studio

Us informem que teniu a la vostra disposició tres convocatòries adreçades als ens locals:

1. Convocatòria adreçada a entitats públiques o privades titulars d’instal·lacions esportives amb capacitat per albergar esdeveniments internacionals. Objectiu: el finançament d'obres que modernitzin instal·lacions esportives en matèria d'eficiència energètica, inclusió i sostenibilitat, per a adaptar-les

2. Dues convocatòries per a projectes pilot singulars de comunitats energètiques.

[Més informació]

Convocatòria per a instal·lacions esportives amb capacitat per albergar esdeveniments internacionals

En breu s’obrirà una convocatòria promoguda pel Ministeri de Cultura i Esports i el Consell Superior d’Esports sobre instal·lacions esportives amb capacitat per albergar esdeveniments internacionals.

Les bases reguladores ja han sortit publicades i és una convocatòria que té com a finalitat finançar la realització d’obres que modernitzin aquestes instal·lacions en matèria d’eficiència energètica, inclusió i sostenibilitat.

Els beneficiaris són entitats públiques o privades titulars d’instal·lacions esportives amb capacitat per albergar esdeveniments internacionals. Per tant, els ens locals podrien ser beneficiaris d’aquests ajuts si disposen d’aquestes instal·lacions esportives.

Us recordem que des de la Unitat Next Diba de la Coordinació d’Estratègia Corporativa i Concertació Local de la Diputació de Barcelona,  s’acompanya els ens locals a presentar projectes a les diverses convocatòries NGEUNext Diba - Next diba - Diputació de Barcelona

Per defecte, el Programa Específic Next Diba, contempla els següents recursos permanents:

  • Assessorament integral en fase de sol·licitud per a ajuntaments de fins a 5.000 habitants: per a preparar la memòria de la sol·licitud i revisar la documentació a presentar.
  • Assessorament procedimental en fase de sol·licitud per a tots els ajuntaments de la província de Barcelona: per a revisar la documentació a presentar.

En cas que necessiteu assessorament sobre la convocatòria us podeu adreçar a la Unitat Next Diba:

Coordinació d’Estratègia Corporativa i Concertació Local

Àrea de Presidència

Rambla de Cataluña, 126, 5.ª planta. 08008 Barcelona

ceccl.nextdiba@diba.cat

Telèfon 934 049 379

Si necessiteu altre tipus d’assessorament tècnic específic en relació als equipaments esportius disposeu dels següents canals de contacte:

 

Noves convocatòries programa comunitats energètiques

Us volem informar de la recent publicació de la tercera i quarta convocatòria del programa d'incentius a projectes pilot singulars de comunitats energètiques (Programa CE IMPLEMENTA), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU).

En ambdós casos, el termini de sol·licituds compren des del 19 de desembre de 2022 fins el 13 de febrer de 2023, a les 12h.

Les  comunitats energètiques permeten la implicació del món local en la transició energètica. Els ajuntaments i ens locals poden gestionar de manera eficient i intel·ligent la generació i el consum d’energia dins el seu municipi. En una comunitat energètica participen diferents actors: la ciutadania (persones físiques i/o PIMEs locals) i l’Administració pública local.

En aquest context, els equipaments esportius poden jugar un paper clau, atès que es tracta d’edificis públics amb una elevada disponibilitat de sostre per allotjar-hi instal·lacions fotovoltaiques. És per aquest motiu que

Podeu trobar més informació sobre aquestes convocatòries a l’apartat properes convocatòries de la web Next Diba

Butlletí: Esport per a tothom
Número de butlletí: #206 - 1 de desembre de 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
https://www.diba.cat/esports
gs.esports@diba.cat

 

Facebook Pinterest InstagramYoutubeX