Butlletí e-Sports - 12 de febrer de 2015

Butlletins
12 de febrer de 2015 - #90

Activitats

El CN Sant Andreu, guanyador del Campionat de Catalunya OPEN

El CN Sant Andreu va imposar-se al Campionat de Catalunya OPEN que es va celebrar a Terrassa el cap de setmana del 17 al 18 de gener. Forma part de la 16a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona, una competició que ja s'ha consolidat com un dels millors circuits de natació de l'Estat i que forma part del calendari internacional.

El CN Sabadell va proclamar-se subcampió del Campionat i, els amfitrions, el CNTerrassa, van ser els tercers. La competició va lliurar també els premis de velocitat i per taula FINA a Melani Costa i Miguel Durant. 

El Circuit, que s'emmarca dins la campanya ‘Penja't una medalla!', consta de set trofeus amb diferents formats de competició, que van començar amb el Trofeu Alejandro López al CN Sant Andreu de Barcelona i acabarà el 22, 23 i 24 de juliol amb el Trofeu Ciutat de Mataró d'aquesta localitat. Com en els últims anys, el Campionat de Catalunya OPEN s'ha celebrat aquest mes gener al CN Terrassa.

A l'entrega de premis hi van assistir el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran; el president del Club Natació Terrassa, Jaume Álvarez; i el director de l'UFEC, Jordi Sans.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat