Butlletí TTT - abril 2024 - Programa TTT 2024-2026

Nova edició del programa Treball, Talent i Tecnologia

Alexandra Koch / Pixabay

Alexandra Koch / Pixabay

En aquest número del butlletí TTT us facilitem informació sobre la nova edició del programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026, des dels seus objectius fins a les novetats que incorpora.

Anar a dalt

Parlem de...

La Diputació de Barcelona ha aprovat el desenvolupament de la segona edició del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), per al període 2024-2026.  És un bon moment per reflexionar al voltant dels aprenentatges que hem extret de la primera edició i abocar-los en aquesta segona perquè volem continuar transformant i innovant des del món local.

Anar a dalt

TTT 2024-2026

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) torna amb una nova edició per al període 2024-2026 amb l'objectiu de continuar promovent l'ocupació de qualitat i la competitivitat del teixit empresarial en un context de transformació tecnològica. 

Anar a dalt

Formació

Andrey_Popov / Shutterstock.com Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Des del Servei de Mercat de Treball programem accions formatives relacionades amb els objectius del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Consulta l’oferta formativa i accedeix a les preinscripcions obertes.

Anar a dalt

Recursos

El test Pix-TTT està dissenyat per avaluar de manera objectiva, a través de la resolució de reptes i activitats, el nivell de maduresa digital de les persones. Els resultats del test fan més fàcil al personal tècnic proposar formació per millorar les habilitats de les persones. 

Anar a dalt

Destaquem

Què funciona?

Les fitxes Què funciona? s'han elaborat a partir de l’anàlisi de les accions realitzades pels projectes emmarcats en la 1a edició del programa Treball, Talent i Tecnologia. Aquestes fitxes faciliten la presa de decisions en la implementació de polítiques en l’àmbit del mercat de treball i del desenvolupament econòmic. 

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube