Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

Destaquem

El programa TTT, en línia

Consulteu el web TTT per accedir als recursos per al desenvolupament i la implementació de polítiques locals d'ocupació.

El Servei de Mercat de Treball ha creat un espai web sobre el programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia), amb l’objectiu d’informar, orientar i posar a disposició dels ens locals participants les pautes per a la gestió i desenvolupament dels projectes presentats. També hi trobareu la Guia TTT amb documentació de suport del programa.

A més, es pot consultar un recull de recursos com, per exemple, la informació socioeconòmica de la província de Barcelona: informes, indicadors, estadístiques i estudis, bibliografia i articles d’interès, i el llistat d’accions formatives de la Diputació de Barcelona i d’altres organismes relacionades amb el mercat de treball.

Un altre recurs al vostre abast és el grup de Treball, Talent i Tecnologia de la Comunitat Virtual d’Ocupació, que té l’objectiu de ser un espai d’intercanvi, treball col·laboratiu i construcció col·lectiva de coneixement, entre els equips tècnics dels 67 projectes que esteu implementant el programa TTT.

Boletín: Treball, talent i tecnologia
Número de boletín: #1 - Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube