Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

Formació

Coneixeu les accions formatives del programa TTT

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

 

Encara sou a temps d'apuntar-vos a la jornada Mites i certeses de l’impacte de la robòtica en el mercat de treball, que tindrà lloc el proper 30 de novembre​​​​​

Durant aquest any, des del Servei de Mercat de Treball, hem programat les següents accions formatives dirigides al personal tècnic que està treballant en el marc del programa TTT, per treballar conceptes, eines i propostes que considerem clau en el disseny i execució dels projectes participants.:

​​​​​​​

Destaquem el curs sobre Cadena de valor de negocis

En el curs “El procés d'identificació de cadenes de valor de negocis en àmbits municipals” es va parlar sobre:

Una cadena de valor de negocis és un conjunt d’empreses i agents interconnectats entre si amb relacions de client/proveïdor, que serveixen a un mateix tipus de clients i que tenen reptes comuns de negoci.

Abans de seleccionar la cadena de valor de negocis amb la que treballar, cal que primer identifiquem les empreses presents en el nostre territori i les classifiquem des d’aquest punt de vista. Per a cada cadena cal mapejar les empreses proveïdores, els centres tecnològics i de coneixement i altres agents que hi participin (distribuïdores, empreses de logística, centres de formació, etc.).

Un cop classificades les empreses per cadena de valor de negocis, és bo fer una llista de les cinc o deu primeres en funció del nombre d’empreses, nombre de treballadors/es i volum de facturació. La millor manera d’escollir la cadena de valor de negocis amb la que treballar és utilitzant diferents criteris de priorització, com per exemple, que tingui suficient massa crítica d’empreses o que sigui un àmbit de negoci amb potencial de creixement. 

Per a més informació, podeu veure la vídeo formació “Identificar i desenvolupar cadenes de valor de negocis. Canvi estratègic i talent”, realitzada per Cluster Development el març del 2020.

Butlletí: Treball, talent i tecnologia
Número de butlletí: #1 - Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube