Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

Per què un butlletí sobre Treball, Talent i Tecnologia?

 

Aquest nou butlletí sobre Treball, Talent i Tecnologia vol ser un canal de comunicació enfocat a donar a conèixer l’activitat dels projectes territorials que s’estan desenvolupant en el marc d’aquesta iniciativa de la Diputació de Barcelona, oferir informació útil per a la ciutadania, empreses i governs locals i, a més, reflexionar sobre temes d’actualitat de promoció econòmica i d’ocupació en l'àmbit local. Us animem a participar-hi.

Es continua amb la línia editorial de l’antic butlletí e-Indústria, el qual ja coneixeu. Canviem de nom per posar el focus en el projecte transformador Treball, Talent i Tecnologia (TTT) que hem posat en marxa. Cadascuna d’aquestes tres T esdevenen temes clau en el context actual. Ja ho eren abans de la pandèmia sanitària, però ara, encara ho són més.

Volem fer partícips del seu contingut a professionals locals i experts tant de l’esfera pública com privada perquè, amb la seva experiència i el seu coneixement, aportin llum a qüestions cabdals com la transformació digital, el talent, la indústria 4.0, les vocacions STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtica), la bretxa tecnològica, entre d’altres. I tot això tenint en compte l’objectiu de desenvolupament sostenible 8 de l’Agenda 2030 que promou el treball digne i de qualitat.

Inaugurem aquest butlletí amb il·lusió i entusiasme per part de l’equip de dones que hem contribuït a la gestació i desplegament del TTT, explicant l’essència i fonaments d’aquesta política pública d’escala local. Us encoratgem a seguir-nos i a fer-ne difusió. En definitiva, a col·laborar amb nosaltres per fer ressò de les iniciatives d’àmbit municipal i supramunicipal que impacten directament en la qualitat de vida de la nostra societat.

​​​​

Cristina Pardo Miguel, cap del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.

Butlletí: Treball, talent i tecnologia
Número de butlletí: #1 - Butlletí TTT - octubre 2021 - Projecte transformador: Treball, Talent i Tecnologia

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme

Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
smt.ttt@diba.cat
Treball, talent, tecnologia
Butlletins anteriors

 

Youtube