Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2024-2025 octubre
Anar a dalt

Actualitat

 

Donem la benvinguda a la 14a edició del programa CuEmE amb un vídeo sobre emocions i aprenentatge

 
 

 

El pròxim 17 d'octubre a les 12 h, estrenarem un vídeo a la pàgina web del programa: diba.cat/cueme. Explorarem els vincles entre el benestar emocional i l’emprenedoria, i identificarem les emocions més presents i com gestionar-les. Nens i nenes de diferents escoles de diverses escoles, que han format part del CuEmE, compartirant les seves experiències emocionals durant el programa. No t’ho perdis!

 
 

Paquet d'arrencada del curs 2024-25

 
 

 

Com sempre a l'inici del curs, hem preparat un conjunt de documents per ajudar-vos a engegar una nova edició del programa. A la web del CuEmE trobareu el document de presentació amb infografies i informació visual per entendre què és el CuEmE, qui hi participa i quins recursos ofereix. També hem publicat cronogrames del programa i del projecte a l'aula en format Excel i  finalment un llistat amb les les dates dels moments clau del curs

 
Anar a dalt

En el butlletí vinent parlarem de…

En el proper butlletí parlarem de...

En el pròxim butlletí, revisarem el que hem après amb el vídeo de benvinguda al curs, destacant la importància de les emocions en els processos d'aprenentatge. També recomanarem les eines del Kit CuEmE per guiar les primeres fases del projecte.

A més, compartirem una selecció d’experiències d’escoles i municipis, que anirem recollint les properes setmanes. Si voleu donar a conèixer l’activitat del CuEmE al vostre municipi, podeu enviar-nos-la mitjançant aquest formulari. No oblideu seguir-nos a les xarxes amb l’etiqueta #cueme!

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X