Butlletí e-Comerç
Febrer 2023 - #177

Jornada «Els fons NGEU per a la transformació del comerç local»

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El 23 de març vinent se celebrarà a La Farga Congress de l’Hospitalet de Llobregat la jornada «Els fons NGEU per a la transformació del comerç local», que té la finalitat de promoure un espai de reflexió i debat sobre els fons Next Generation EU per a la modernització i millora de la competitivitat i sostenibilitat del comerç local. 

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les línies de finançament que ofereixen els fons Next Generation EU en l’àmbit del comerç urbà per als propers anys. Un espai per compartir les experiències i projectes transformadors que estan impulsant els ajuntaments subvencionats amb aquestes línies de finançament que il·lustrin propostes innovadores per a entorns urbans, rurals i turístics, com també per als mercats municipals i la venda no sedentària. I una oportunitat per reflexionar amb representants públics i privats del comerç local sobre la potencialitat dels fons Next Generation EU per impulsar el comerç urbà.

La jornada és finançada per la Unió Europea, mitjançant els fons Next Generation EU, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència. En concret, s’emmarca en el subprojecte «Innovació en les àrees comercials urbanes. Projecte per implantar les innovadores àrees de promoció econòmica urbana (APEU) en 10 àrees comercials urbanes de la província de Barcelona», desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç.

Podreu trobar el programa complet de la jornada i el formulari d’inscripció a: https://www.diba.cat/web/comerc/jornada-marc-ngeu

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #177 - Febrer 2023

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat