Butlletí e-Comerç
Gener 2023 - #176

Comerç informa

Reempresa | Establiments comercials municipals

Imatge: Cecot i Diputació de Barcelona

Imatge: Cecot i Diputació de Barcelona

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona juntament amb al Centre Reempresa de Catalunya posen en marxa «Reempresa | Establiments comercials municipals», un nou programa que pretén reduir el nombre de locals buits de titularitat municipal als municipis de la província de Barcelona, amb l’objectiu de fomentant-ne el lloguer.

Des dels inicis d’aquest mes, ja està operatiu al web de Reempresa l’apartat «Establiments Comercials Municipals» dirigit als ajuntaments i empreses municipals de la província que tenen locals comercials de la seva titularitat disponibles per ser ocupats. 

Aquest programa va dirigit, tal com passa amb les parades disponibles dels mercats municipals, a facilitar la difusió entre els emprenedors dels avantatges d’iniciar una activitat comercial en un espai municipal (menys cost, més garanties, suport...).

A través del mercat web de Reempresa es poden visitar tots els locals que, actualment, estan a disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

Qualsevol persona que n’estigui interessada pot fer arribar un correu electrònic a info@reempresa.org i demanar informació dels locals en què estigui interessat.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #176 - Gener 2023

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat