Butlletí e-Comerç
Gener 2023 - #176

Breus

Sant Sadurní d’Anoia

Imatge: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Imatge: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Aquest Nadal, cada dia un regal. Els comerços de Sant Sadurní d’Anoia han repartit més de 9.000 € en premis durant la campanya «Aquest Nadal, cada dia un regal». 

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní han treballat conjuntament en la campanya de Nadal, en la qual s’han repartit premis i s’han fet diverses activitats al carrer (jocs, música, tió popular, xocolatada i espectacle de màgia).

Durant tota la campanya, més de 50 persones han guanyat premis del calendari d’advent: ampolles de cava, xecs regal per valor de 20 € per gastar en comerços i serveis, lots de productes del mercat, targetes regal per valor de 100 € sortejades el dia 22 de desembre entre un total d’11.197 participacions, i el retorn de 1.000 € en compres fetes entre l’1 de desembre i el 6 de gener i seleccionades aleatòriament.

Només amb la targeta client s’han fet 11.588 actes de compra per valor de 501.330 €. Els establiments amb retorn de Som Sant Sadurní adherits al sistema de fidelització amb targeta client han donat gratificacions directes als clients per valor de més de 5.000 €. Respecte de la campanya del 2021, s’han fet més compres i se n’ha incrementat lleugerament l’import mitjà, que aquest any ha estat de 43,26 €.

Pel que fa a les activitats de carrer, destaquem el tió popular i solidari del 23 de desembre, on es van recollir 427 € que es van destinar a l’associació local Qui té a qui? Amics dels discapacitats. La jornada, dinamitzada pels nois i noies del Cau de Sant Sadurní, també va comptar amb la col·laboració directa de Simón Coll, Cal Blay i Kids&Us, així com dels comerços de Som Sant Sadurní, que fan possible aquesta iniciativa any rere any.

Tot plegat reforça l’aposta pel treball conjunt al llarg de l’any entre l’Ajuntament i l’entitat empresarial SOM Sant Sadurní, atès que la col·laboració publicoprivada és la millor manera de fer créixer iniciatives en favor dels nostres clients i convilatans.

Més informació a www.santsadurni.cat i www.somsantsadurni.com.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #176 - Gener 2023

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat