Butlletí e-Comerç
Desembre 2022 - #175

Comerç informa

Espai de formació dels càrrecs electes

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes clau relacionats amb l’activitat de les regidories de Comerç per tal de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals. 

L’objectiu és proporcionar els coneixements bàsics i les eines principals per fer front als nous reptes amb què es troba el teixit comercial dels nostres pobles i ciutats, així com elaborar un contingut específic que pugui servir als regidors de Comerç que s’incorporen al càrrec.

El contingut d’aquesta formació està dividit en tres grans blocs:

  1. El pes que té el comerç de proximitat en l’economia dels pobles i ciutats de la província. Un repàs històric a les polítiques públiques que s’han aplicat les darreres dècades, per identificar els reptes a què s’enfronta avui dia el comerç de proximitat i les noves tendències.
  2. Les eines necessàries per poder analitzar el comerç i els serveis, el marc competencial català en matèria de mercats i fires, i també els àmbits de gestió del comerç als municipis de la província (mercats municipals, mercats no sedentaris, fires, producte local i emprenedoria creativa).
  3. El suport de la Diputació de Barcelona en l’àmbit del comerç: programes i actuacions de la Gerència de Serveis de Comerç que poden utilitzar els electes per gestionar el comerç dels seus municipis.

https://formawiki.diba.cat/pub/electes/0967f3ce_la_regidoria_de_comerc/

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #175 - Desembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat