Butlletí e-Comerç
Desembre 2022 - #175

Breus

Sant Sadurní d’Anoia

Imatge: Som Sant Sadurní

Imatge: Som Sant Sadurní

Som Sant Sadurní i el CE Noia Freixenet renoven el conveni de col·laboració. El CE Noia Freixenet fa anys que és entitat amiga de Som Sant Sadurní, i amb la recent signatura dels presidents d’ambdues entitats, renoven el conveni de col·laboració amb el compromís de seguir treballant a través de diferents actuacions conjuntes els propers dos anys.

Som Sant Sadurní, representat pel seu president, Xavier Pérez, i el CE Noia, representat pel també president Ferran Andreu, renoven així els llaços de cooperació amb la finalitat de donar-se visibilitat com a entitats arrelades en el territori i promoure les sinergies entre el comerç i l’esport locals, aspectes vitals com a eixos vertebradors d’un municipi ric i viu per als seus convilatans.

Amb la renovació d’aquest conveni, les dues entitats compartiran mitjans propis de publicitat i comunicació per donar a conèixer les actuacions de cadascuna d’elles als seus socis respectius i al públic en general, al mateix pavelló del CE Noia Freixenet, a la Guia comercial i de serveis, als webs i a les xarxes socials propis.

A partir del desembre del 2022, el CE Noia Freixenet posarà a disposició de Som Sant Sadurní entrades dobles per sortejar entre els clients que fan servir la targeta client local en les compres. I els dies de partit a casa, el CE Noia Freixenet sortejarà targetes regal facilitades per l’entitat comercial entre els assistents al partit.

Al mateix temps, ambdues entitats es comprometen a seguir col·laborant en activitats i actes conjunts que s’aniran decidint al llarg de l’any, com ja fan en ocasió de la jornada comercial i festiva de Sant Jordi.

Som Sant Sadurní té un total de 95 punts de venda o servei entre comerços i empreses associades a l’entitat i 5.700 usuaris actius que utilitzen la targeta client en les seves compres de forma habitual. Per la seva banda, el CE Noia Freixenet té més de 500 associats. Així, amb aquesta renovada col·laboració local s’aconsegueix un impacte important al territori.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #175 - Desembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat