Butlletí e-Comerç
Desembre 2022 - #175

Breus

Pineda de Mar

Imatge: Ajuntament de Pineda de Mar

Imatge: Ajuntament de Pineda de Mar

Els personatges de Playmobil acompanyaran la Neda en la nova edició de «Nadal a Pineda». Tot a punt per a una nova edició de «Nadal a Pineda». Després de salvar les festes de l’any passat dels pirates, enguany la Neda estarà acompanyada dels personatges de Playmobil.

Situats en una vuitantena de comerços locals, els playmobils seran espectadors d’excepció de les més de 100 activitats programades per a aquestes festes nadalenques a Pineda de Mar.

Entre les noves activitats destaca el canvi d’ubicació de la celebració de Cap d’Any, que serà a la plaça d’Espanya per tal d’ampliar l’aforament. I destaca especialment la Ruta Comercial Playmobil, una activitat a la qual s’han adherit més de 80 comerços locals, que decoren el seu establiment amb els petits personatges de Playmobil (en alguns casos, no tan petits). A més, tothom que visiti els 15 establiments podrà participar en el sorteig d’un viatge al Fun Park Playmobil de Baviera, valorat en 3.500 €. 

Es repetiran també les activitats que ja van ser un èxit durant l’edició passada, com l’encesa de llums al Poblenou i a la plaça d’Espanya. Els infants podran participar en la il·luminació amb uns llums màgics que es repartiran prèviament i podran pujar a les carrosses dels Reis d’Orient en un acte a la plaça de la Pagesia, amb el musical de Frozen. La fàbrica de joguines estarà oberta fins al 27 de desembre.
 

Un 23 % menys de despesa en il·luminació
Per consciència i responsabilitat amb el context actual, l’Ajuntament s’ha proposat reduir la despesa energètica. Així, enguany els llums només estaran encesos durant 126 hores i 45 minuts, la qual cosa suposarà un estalvi del 23 %. Aquesta reducció respecta les dates de major afluència i celebracions.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #175 - Desembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat