Butlletí e-Comerç
Desembre 2022 - #175

Comerç informa

Segona edició del GIPAC

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El passat dijous 17 de novembre va tenir lloc al Pati Manning la sessió inaugural de la segona edició del grup d’interrelació per a la promoció de l’activitat comercial (GIPAC), la sessió va comptar amb una valoració mitjana del grau de satisfacció global per part dels assistents de 9,06 sobre 10.

En aquesta sessió de treball es va tractar un tema que crea molt interès entre les persones assistents: “Joves i reptes en el suport al teixit comercial local, com atraure a les noves generacions”. Per encetar el diàleg es va demanar la seva opinió a 84 joves, els quals van respondre una enquesta i 10 d’ells van facilitar les seves respostes en vídeo. També es va demanar la col·laboració a l’Oficina del Pla Jove, que va aportar la seva visió i expertesa ja que un  dels objectius d’aquest espai és el facilitar el treball en xarxa i transversal, amb la creació d’espais de treball que cerquin solucions a problemàtiques globals. La dinàmica de grups i el debat posterior van permetre obtenir una nova mirada i aportar noves eines per atraure les noves generacions al teixit comercial local.

El GIPAC és un recurs que ofereix el Catàleg de serveis i en el qual enguany hi participen 39 ens locals. Durant la sessió també vam dedicar un temps a presentar la nova edició i a consensuar les línies de treball i els temes a tractar en les properes 5 sessions de treball.
 

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #175 - Desembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat