Butlletí e-Comerç
Desembre 2022 - #175

Comerç informa

Visita a la Fira de Nadal de Pineda

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El divendres 9 de desembre al migdia, Ana María Martínez, diputada de Comerç i alcaldessa de Rubí, acompanyada de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, la regidora de Presidència, Sílvia Biosca, la regidora de Comerç, Sònia Moraleda, i la regidora de Cultura, Sandra Pérez, de l’Ajuntament de Pineda, va visitar els estands de la Fira de Nadal i va poder veure de primera mà els diferents escenaris de Nadal del centre de la vila. 

La edició d’enguany de la Fira de Nadal de Pineda de Mar comptarà amb més de 100 activitats destinades a la dinamització del comerç local. Una de les novetats és la Ruta Comercial Playmobil, una activitat a la qual s’han adherit més de 80 comerços locals que decoren el seu establiment amb els petits personatges de Playmobil.

Per participar en aquesta activitat, els establiments adherits facilitaran un mapa i una butlleta als participants, els quals caldrà que visitin 15 dels establiments de la Ruta i demanin que cada comerç posi el seu segell a la butlleta. Un cop emplenada, caldrà lliurar-la a un dels establiments i així els participants podran entrar en un sorteig.

Per consciència i responsabilitat amb el context actual, l’Ajuntament s’ha proposat reduir la despesa energètica. Així doncs, enguany els llums només estaran encesos durant 126 hores i 45 minuts, cosa que suposarà un estalvi del 23 %. Aquesta reducció respectarà les dates de més afluència i les dates de celebracions assenyalades.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #175 - Desembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat