Butlletí e-Comerç
Novembre 2022 - #174

Comerç informa

Jornada de Retail de Comertia

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El 8 de novembre va tenir lloc al Museu de la Ciència CosmoCaixa Barcelona la XX edició de la Jornada de Retail de Comertia, l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar del Retail que va néixer fa 20 anys fruit de l’impuls de cinc empresaris amb inquietuds de buscar sinergies per al seu creixement i expansió.

Actualment Comertia està formada per 61 empreses, amb més de 4.000 punts de venda ubicats al principals carrers de les principals ciutats i centres comercials i que donen feina a més de 35.000 persones.

La Gerència de Serveis de Comerç ha donat suport a Comertia per a la realització d’un estudi d’anàlisi sobre la cultura regenerativa en el sector comercial i per a la realització d’aquesta jornada centrada en la rendibilitat econòmica, ambiental i social de les empreses, amb l’objectiu de fer prendre consciència sobre la urgència de repensar els models de negoci actuals. Durant la jornada es van poder conèixer experiències d'empreses de retail que estan operant amb aquest compromís i seguint els criteris EGS (Environment, Social, Governance) generen un impacte positiu en la natura i en la societat.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #174 - Novembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat