Butlletí e-Comerç
Novembre 2022 - #174

Comerç informa

Segona edició d’Experiència Artesana

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El divendres 18 de novembre es va inaugurar la segona edició d’Experiència Artesana, un esdeveniment que neix a la comarca de l’Anoia amb la finalitat de generar experiències al voltant de l’artesania a través de la formació i de la difusió de la cultura artesana.

La proposta s’emmarca dins el projecte Anoia en Transició, aquesta Segona edició va ser inaugurada per l’Alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño i pel Vicepresident Primer del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras. El Gerent del Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona, Sergi Vilamala va fer la cloenda de l’acte, on va explicar la importància de la promoció econòmica del territori i del paper que juga el comerç als nostres pobles.

El programa d’activitats es va repartir en quatre dies i en quatre poblacions: El Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous. 

Durant 4 dies al voltant d'unes 150 persones van gaudir d’Experiència artesana i de les quatre poblacions rurals i van poder assistir a workshops, projeccions de documentals, tallers d’artesania i degustació de productes locals. Set tallers artesans van obrir les seves portes per donar a conèixer de primera mà les seves tècniques i processos creatius artesanals, i als creadors i creadores que hi ha darrere de cada peça i de cada projecte.

A la trobada  es va dialogar sobre el paper que juga l’artesania en el moment actual, el valor que aporta als espais, l’ànima del treball fet  a mà, la importància dels negocis emprenedors creatius per a mantenir els nostres pobles vius, i el treball entre disciplines.

El projecte Anoia en Transició rep suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona des de l’any 2017 mitjançant el recurs de cooperació entre diversos ens locals.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #174 - Novembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat