Butlletí e-Comerç
Novembre 2022 - #174

Breus

Sant Fruitós de Bages

Imatge: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Imatge: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Quarta edició del Comerç al carrer. El dissabte 5 de novembre, l'Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de l'Ajuntament, va organitzar la quarta edició de festa del Comerç al carrer,  una matinal de descomptes, promocions i animació.

Els establiments participants van exposar els seus productes a les portes de cada botiga, amb descomptes, promocions especials i obsequis. Els clients que compraven als establiments adherits rebien tiquets gratuïts per poder recollir una paperina de castanyes a la plaça de la Vila.

En aquesta quarta edició, es va organitzar el concurs en família "Endreça el comerç de Sant Fruitós", una iniciativa on els i les participants havien de trobar els productes que no encaixaven en cadascun dels establiments. A través d'una butlleta que es podia recollir en cadascuna de les botigues, calia marcar totes les incidències que es trobaven i s’havia de portar la butlleta plena a la plaça de la Vila, on se’ls feia entrega d'un premi sorpresa emmarcat en el Mercat de Nadal.

Així mateix, durant tot el matí la Xaranga Màgic va animar els carrers del municipi. Aquesta jornada de comerç al carrer vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #174 - Novembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat