Butlletí e-Comerç
Novembre 2022 - #174

Breus

Sabadell

Imatge: Ajuntament de Sabadell

Imatge: Ajuntament de Sabadell

Flea Market a Sabadell. Prevenció de residus tèxtils. Dissabte 19 de novembre es va dur a terme el “Flea Market Sabadell”, un mercat de segona mà de llibres, roba i altres objectes, en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i que enguany ha estat centrada en els residus tèxtils. 

. Aquest concepte de mercat, molt estès arreu d’Europa, proposa que persones anònimes posin una parada amb mobles, objectes, roba o bé llibres que volen vendre, quan a ells ja no els són útils. Des de l’any 2016, s’ha convertit en una activitat de referència a la ciutat, amb una organització pròpia i suport logístic de l’Ajuntament de Sabadell, que té lloc cada tres mesos al Passeig de la Plaça Major de Sabadell.

Des de fa uns mesos, el Flea Market Sabadell s’ha convertit en una Associació sense ànim de lucre denominada, Associació Flea Market Sabadell. Una entitat que pretén donar cabuda a totes aquelles persones interessades en vendre productes de segona mà en bon estat, com per exemple, llibres, mobles, joguines, roba i d’altres, per tal que d’altres persones n’allarguin la seva vida útil.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #174 - Novembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat