Butlletí e-Comerç
Octubre 2022 - #173

Debat sobre els models de comerç local, a Mataró

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El TecnoCampus de Mataró va acollir el passat dimecres 26 d’octubre la jornada "Comerç local: Models de gestió i competitivitat", organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró per tractar sobre els reptes del comerç de proximitat, entre els quals, la digitalització o la competitivitat dels punts de venda, que representen una oportunitat per al futur del sector. 

La jornada, inaugurada per la diputada de Comerç, Ana María Martínez, i l’alcalde de Mataró, David Bote, van ser un espai de trobada on els municipis participants van compartir, des de diferents perspectives i realitats territorials, iniciatives i models de referència que poden actuar com a font d´inspiració. 

Ana María Martínez va destacar que «són molts els reptes als quals s’enfronta el comerç de proximitat i és voluntat de la Diputació de Barcelona ajudar-vos –va dir- a afavorir la transformació i actualització del sector comercial local per fer-lo més fort, més eficient i més sostenible». I va assenyalar que «la transcendència del comerç en el nostre model productiu i laboral resulta evident», tot afegint que «segons dades d’aquest mateix any, a la província de Barcelona el sector del comerç dona ocupació a més de 400.000 persones, el que representa més d’un 15% dels ocupats».

La jornada va incloure dues taules rodones, la primera "Models de gestió del teixit comercial municipal", i la segona "Proximitat, tecnologia i competitivitat dels punts de venda. Nous models de relació entre el comerç i el consumidor".

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #173 - Octubre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat