Butlletí e-Comerç
Octubre 2022 - #173

Breus

Sant Sadurní d'Anoia

Imatge: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Imatge: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Concurs d'aparadors de cava. El tradicional lliurament de premis del Concurs d’aparadors al cava torna a la seu de la Confraria. 

La seu de la Confraria va reunir dimarts 18 d’octubre a més d’una quarantena de persones en ocasió de l’acte de lliurament de premis del Concurs d’aparadors al cava que any rere any genera sinèrgies entre el comerç i el cava. La presentació del vídeo dels 40 anys de la Confraria va donar el tret de sortida a l’acte que va estar presidit pel Sr. Josep Varias, com a vicepresident de la Confraria, el Sr. Joan Carles Martín, com a secretari del Som Sant Sadurní, i la Sra. Eva Cruces, regidora de Comerç i turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Ambdues entitats, Confraria i Som Sant Sadurní, incentiven les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava coincidint amb la celebració del Cavatast, moment en que Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, es converteix en el focus dels amants d’aquesta beguda escumosa. Els tradicionals aparadors al cava es van poder veure ja des del dia 7 d’octubre, coincidint amb l’inici del Cavatast, fins ahir 18 d’octubre, moment en que es van donar a conèixer els aparadors premiats pel jurat.

Una trentena d'establiments han decorat els seus aparadors i han participat en el joc de cerca de la placa de cava del Som Sant Sadurní amagada als aparadors, tots ells van rebre ahir un reconeixement a la seva participació. Dels aparadors engalanats una dotzena han entrat enguany a concurs. El jurat van resoldre els premis i reconeixements següents:

  • En la categoria de l’ Aparador que millor integra els components de la Vinya i cava. L’establiment ATTAVITI va rebre el reconeixement de puntuació rellevant i el premi se’l va endur la LLIBRERIA JEPI.
  • En la categoria de l’ Aparador que millor utilitza el marxandatge comercial, la puntuació rellevant va ser per SIMÓN COLL i el premi va recaure en MÓN DEL CAVA.
  • En la categoria de l`Aparador més artístic ADOLFO FOTÒGRAFS va aconseguir també una puntuació rellevant però el premi va recaure en FERRETERIA ROBERT CARDÚS.
  • La Sra. Maria Esteban, de l'empresa Maria Reche - interiorisme, va ser l'encarregada de donar el premi i fer el reconeixement en la categoria que dur el seu nom i que valora els aparadors des d'una vessant més tècnica.
  • Aparador Maria Reche – Interiorisme estratègic. Van ser diversos els establiments que van merèixer unes paraules destacant aspectes tècnics rellevants en l’aparadorisme dels seus aparadors i amb una puntuació rellevant, van ser VÍMETS i LECEGUI JOIERS, però el guanyador de la categoria va ser FARMÀCIA ANNA FERRER.
  • En un altre ordre, els membres del jurat van voler donar diplomes de reconeixement també a la empreses Mapfre i Hotel Fonda Neus per la seva fidelitat, i a l'empresa Muni perruquers, el reconeixement de Benvinguda.
  • A l'acte també va assistir l’Aleix Raventós Albiol, acompanyat de la seva mare, per recollir el premi d'una targeta regal de 50 €€del Som Sant Sadurní i un Màgnum gentilesa de la Confraria, com a guanyador del sorteig realitzatentre les persones participants en el Joc de cerca pels aparadors.
  • Electrònica Mirambell va ser l’establiment afortunat en endur-se una experiència de la Vida es Bella, sortejada entre els establiments participants i que ens van acompanyar durant la vetllada d’ahir al vespre.
  • L'acte va cloure amb unes paraules de la regidora encoratjant a les dues entitats a seguir col·laborant per promoure Sant Sadurní, el cava i el seu comerç, i amb un aperitiu per a tots els assistents.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #173 - Octubre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat